algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
21°

El bisbe de Mallorca se suma a les protestes en contra de la massificació

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha mostrat la seva «preocupació» per la saturació a les carreteres de la Serra, especialment cap a Lluc, i ha demanat que «es reguli bé».

Així s'ha expressat el bisbe aquest dijous en un esmorzar informatiu amb motiu de la celebració de la 58a jornada mundial de les Comunicacions Socials, en què ha assenyalat que hi ha saturació de bicicletes a les carreteres de Mallorca.

En concret, ha explicat que la setmana passada hi havia una trobada a Lluc en què participen persones de tota l'illa i que van tenir «moltes dificultats» per arribar a causa de la quantitat de ciclistes que hi havia a les carreteres. A més, s'ha suprimit tota l'activitat aquesta setmana perquè s'ha tancat la carretera.

Es tracta d'una situació que el bisbe de Mallorca ha considerat «molt difícil de solucionar» i que no només està saturant Lluc, sinó també altres pobles. Igualment, ha indicat que aquest dissabte quedarà tancat i la gent no podrà pujar. «Estam una mica preocupats en aquest aspecte», ha continuat Taltavull, reclamant «que es normalitzi i que hi hagi facilitat de transport».

En relació amb la manifestació a les Canàries contra el turisme massiu, el bisbe de Mallorca ha dit que «no hauria de fer falta una mobilització». «Si ho eviten i es soluciona abans, millor», ha subratllat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís Lorenzo, fa 9 dies
Gràcies per publicar el comentari i per mostrar que hi ha majoria de lectors que expressen el seu parer, discrepant d’una opinió que defensa l’ús de la bicicleta o dels peus en les carreteres front a les suposades paraules del Bisbe, qui representa per a molts a Jesús. La construcció d’aquestes carreteres han anat a càrrec dels pressuposts generals i no només dels titulars i ocupants de vehicles a motor, siguin bisbes o fusters. #2030 #Noalaculpabilitzaciodelciclisme Salut.
Valoració:2menosmas
Per Lluís Lorenzo, fa 9 dies
És trist que el representant de Jesús critiqui l’ús de la bicicleta i deixi caure que no es pot evangelitzar o anar a Lluc fora cotxe i per “culpa” d’aquells que s’esforcen en cos i ànima a pujar-hi respectant la Mare Terra. Com pujaria Jesús a Lluc al segle XXI? Criticant els ciclistes? Esper que la notícia es basi en un error d’interpretació. Salut.
Valoració:-5menosmas
Per Maikel, fa 9 dies
Un vacunajeta que encara no ha dimitit.
Predica el contrari de les seves idees i un exemple exactament oposat del bon Jesús.
Valoració:-2menosmas
Per sic, fa 10 dies
Senyor bisbe,
jo crec que es bi-ciclistes tan bè son fis de Deu.
Pareij que ha vosté lo del cel no li acaba de ferli talent. Millor; sempra y ha temps.
ja o val.
Valoració:-17menosmas
Per Asuncion, fa 10 dies
El Sr Bisbe sempre a darrera ..darrera, no fos que molesti als polítics...! menys amb les vacunes del Covid que se va colar al davant...davant.. de tothom 😀!!
(No volía anar al cel!!)
Valoració:-6menosmas
Per I tant, fa 11 dies
Otro que se sube al carro aprovechando el momento.
Dice que está una "mica" preocupado.
Y no le parece Eminencia Reverendísima (creo que es el tratamiento que debo darle), que hay motivos más que suficientes para estar dos micas, preocupats?
¿Y no le parece que esto que ahora larga debió de haberlo dicho hace cinco, ocho o diez años y que nos sobran como mínimo 300.000 personas venidas de todo el mundo mundial y que sólo somos pocos los lo decimos?
Ahora ya no hay remedio.
Si hubiese alguien con mando en plaza para hacer lo que habría que hacer le lloverían chuzos de punta.
Xenófobo, extra derecha, racista, fascista etc, etc.
Lo dicho no hay remedio. El momento de cerrar puertas, ya pasó.
Gracias.
Valoració:-25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente