muy nuboso
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
21°

[ÀUDIO] L'OCB preveu «una mobilització sense precedents» a causa de les polítiques lingüístiques i la massificació turística

El president de l'Obra Cultural Balear, Antoni Llabrés, ha parlat aquest dijous en el programa 'El matí', de Catalunya Ràdio per a comentar la Diada per la Llengua del passat cap de setmana, les polítiques lingüístiques del Govern de PP i VOX i la massificació turística que pateix Mallorca.

Llabrés ha assegurat que preveu una «reacció sense precedents» a les Balears, no només per la qüestió lingüística, sinó també en defensa de la «sostenibilitat territorial», que l'OCB veu amenaçada per la «massificació turística».

El president de l'OCB comenta que la mobilització va ser «un missatge dirigit a la presidenta del Govern, Marga Prohens, perquè trenquin amb l'extrema dreta que marca les polítiques lingüístiques en aquest inici de legislatura».

Escolta l'entrevista completa clicant aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalunya Ràdio, la nostra ràdio NACIONAL, fa 10 dies
«Catalans conscients, oïu-me: les Mallorques són catalanes. Per amor a la veritat, per deler de justícia, per la fretura d’alliberació que havem, ens cal reintegrar, incorporar al llinatge de Catalunya, les Balears, les illes volgudes, que no són ni poden ésser colònies ni possessió d’altres pobles, car són la pròpia substància, la pròpia sang, de la Catalunya malaurada, de la Catalunya triomfadora. (…) És, doncs, Catalunya una nacionalitat; serà una nació, un Estat. Ara bé, la nacionalitat catalana no es limita al Principat de Catalunya; s’estén, a més, per les terres del Rosselló, Cerdanya i Conflent; per les encontrades de la Ribagorça i el Pallars; per les muntanyes lliures d’Andorra; pels vergers de València i per les blaves i assolellades illes Balears».

Pere Oliver i Domenge (1916)
Valoració:13menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 10 dies
En Cataluña Radio?
Muy bien, hombre.
Hay que hacer méritos desde las colonias.
A ver si cae el virreinato cuando la independecia.
Valoració:-16menosmas
Per Catalinero, fa 10 dies
perillen xiringuitos
Valoració:-17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente