algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
22°

La UIB oferirà màsters en Protecció Radiològica Ambiental, Prevenció de Riscos Laborals i Treball Social Sanitari

El Consell de Govern ha donat el vistiplau als màsters universitaris de Protecció Radiològica Ambiental, Prevenció de Riscos Laborals i Treball Social en l’àmbit sanitari, que s’impartiran a partir del pròxim curs. De fet, la UIB ja ha obert el període de preinscripció per a aquests estudis.

El Màster Universitari en Protecció Radiològica Ambiental és d’oferta anual i té una periodicitat lectiva d’un curs acadèmic complet, amb una càrrega docent total de 60 ECTS. S’impartirà en modalitat híbrida o semipresencial. És una titulació conjunta de la UIB amb la Universitat de Barcelona, la Universitat de Cantàbria, la Universitat d’Extremadura, la Universitat de Huelva, la Universitat de Las Palmas de Gran Canària i la Universitat de València (Estudi General).

El Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals substitueix el Màster Universitari en Salut Laboral, actualment en vigor, i dona a l’alumnat l’opció d'especialitzar-se en algun d’aquests tres àmbits: seguretat en el treball, higiene industrial, i ergonomia i psicosociologia. El màster inclou la realització d’un període de pràctiques externes a empreses i/o entitats del sector.

Respecte al Màster Universitari en Treball Social en l’Àmbit Sanitari, és una titulació conjunta de la UIB amb la Universitat d'Alacant; la Universitat de Barcelona; la Universitat de Girona; la Universitat de Lleida; la Universitat de Múrcia; la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de València. Aquest màster és continuació del títol oficial de graduat en Treball Social. La docència del màster es complementarà amb un període de pràctiques externes a empreses i/o entitats del sector que li permetrà familiaritzar-se amb el perfil professional actual. El Màster Universitari en Treball Social en l’Àmbit Sanitari s’impartirà en la modalitat virtual o no presencial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.