muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
17°

El PP sucumbeix a les exigències de l'extrema dreta a l'Ajuntament de Palma

215751

Ben poc ha tardat el nou batle de l'Ajuntament de Palma, Jaime Martínez Llabrés (PP), a introduir les exigències de VOX al consistori: més espanyol i més policia.

Cal recordar que només dos dies després que Martínez sortís investit batle de Palma, l'extrema dreta emetia un comunicat amb què pretenia marcar el full de ruta a l'Ajuntament amb 12 mesures que consideren «urgents» com modificar la normativa lingüística municipal i que les publicacions de l'Ajuntament es facin també en castellà o incrementar la plantilla de policia fins a 1.000 agents.

No sorprèn que VOX se centri en l'autoritarisme i la implantació de l'espanyol de manera forçosa com a primeres exigències a l'Ajuntament comandat pel PP ja que formen part de la seva dèria contra la convivència. No obstant això, no s'esperava que el nou batle de Palma sucumbiria tan aviat i, molt menys després que VOX ni tan sols votàs a favor de la seva investidura el passat dissabte. Ja ho va deixar caure l'exmilitar Fulgencio Coll (VOX) qui va presumir que han acceptat estar a l'oposició perquè des d'ella «també es pot governar indirectament».

Així, entre les primeres mesures que ha pres el PP a l'Ajuntament de Palma han estat anunciar un increment de 300 agents de la Policia Local i incomplir el Reglament de Normalització Lingüística que establieix el català com la llengua usual de l’Administració Municipal.

Aquest dijous hem pogut veure el canvi a Twitter:

I també a les notes de premsa que abans s'enviaven en la llengua pròpia de la ciutat de Palma i ara han introduït l'espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Vine aquí, querinyo, fa 11 mesos
El PiPo sucumbeix?. Però si ells hi posen els condons!
Valoració:6menosmas
Per ni més ni menys, fa 11 mesos
@@Maria: Treurant les subvencions a la nostra llengua i cultura per destinar-los a aumentar les dels seus "xiringuitos" i la seva butxaca.
Valoració:18menosmas
Per chamaerops humilis, fa 11 mesos
Ara començ a entendre "El Gran Reemplazo" del nou president del Parlament.



Valoració:14menosmas
Per O ells o el caos. Y el caos també és seu, fa 11 mesos
I si tan grossa la féssin i se'ls hagués d'il.legalitzar així il.legalitzarien al dolent i en farien un altre, mentres que el bo permaneixeria intacte.
Valoració:6menosmas
Per O ells o el caos. Però el caos també és seu., fa 11 mesos
Clar que si, Guillem! Aquests del PP volen a VOX per tenir l'excusa per fer tot tipus de gamberrades socials, culturals, econòmiques, etc eludint ells les responsabilitats. I és que el partit verd "fosfi" és com la mascota dolenta, que mossega perque l'amo li ha manat, o el ninot del ventríloc, que diu el que pensa l'artista que el maneja.
Per això mateix, si uns progressistes oferissin l'abstenció a la candidata a Presidenta i ella ho refusas, quedaria demostrat que és el que pensam: Que VOX és seu i que el ténen perque els facin les feines brutes.
Valoració:9menosmas
Per mallorquí, fa 11 mesos
ojo, cuidao, que se empieza tuiteando en español, y se acaba invadiendo Polonia...

Valoració:7menosmas
Per @ Maria, fa 11 mesos
Precisamente quitaran subvenciones a chiringuitos catalanistas para destinarlos a otros fines mas utiles a la población necesitada
Valoració:-37menosmas
Per Maria, fa 11 mesos
Amb un 21% de població balear en risc de pobresa o d'exclusió social i ens venen en que han de modificar la normativa lingüística municipal i que les publicacions de l'Ajuntament es facin també en castellà o incrementar la plantilla de policia fins a 1.000 agents?????

És que han perdut el nord, en quina realitat social viuen???? i els infants que no tenen on anar durant les vacances??? i les cues de persones a l'església dels Caputxins o de Sant Nicolau perquè no tenen que dur-se'n a la panxa???? Posau persones vigilant a les fonts públiques perquè els nins puguin banyar-se i deixau de contractar tanta policia.

Valoració:11menosmas
Per escardapenyes, fa 11 mesos
Bon dia, hi ha una part d'aquest país anomenat EspaÑa que segueix incivilitzat , que no se repectan ni ells mateixos, com vos podeu imaginar el respecta que ens tenen a nosaltres i a la nostra llengua és 0, i ni han que brevetgen d'això, i els bocs duen ses cabres allà on volen,.
Salut i República Catalana, sense ells ens trepitjarien. !Despertau catalanoparlants illencs!
El respecte i la dignitat se guanyen.
Valoració:17menosmas
Per Guillem, fa 11 mesos
VOX fa un gran favor al PP avançant-se en el discurs en contra del català i en contra de la convivència ciutadana que comparteixen els dos partits, però no s’atreveixen a confessar-ho obertament. Això permet al PP mostrar-se com més racional socialment i poder demanar als partits democràtics i entitats culturals poc polititzades, que els deixin governar sols per evitar l’entrada de VOX i les mesures que tanmateix tothom que tingui dos dits de visió política sabem, que si el PP no les porta endavant no serà per que VOX estigui fora dels governs, serà per la força social dels moviments democràtics i evitar el conflicte en el carrer.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente