algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
21°

'Que mai no mori el desig', un acte de l'STEI per la llengua i el país

229979

Dijous capvespre va tenir lloc a Rata Corner, Palma, un acte organitzat per l’STEI Intersindical en defensa de la llengua, la cultura i el país. La trobada comptà amb la presència de Joan Carles Palos i Glòria Julià com a rapsodes i Joan Carles Vaquer a la guitarra. «Va ser un acte d’amistat, resistència, lluita compartida i ganes d’afrontar els temps propers amb coratge i empenta», han assenyalat.

Al final de la trobada es va llegir un manifest en què es feia una crida a mantenir «una llengua i una cultura mil·lenàries que ens agermanen amb els altres pobles catalans, amb un domini lingüístic extens dins el mar Mediterrani i més enllà dels Pirineus. I ens estimam la nostra llengua, la volem plena i completa, i tenim el desig d’oferir-la a tots els qui venen a viure aquí, ja que és el nostre llegat més preuat».

L’STEI Intersindical ha remarcat que continuarà amb actes fora de les seves seus, a peu de carrer amb la societat civil, per a «fer front a les polítiques del PP i VOX en contra de la unitat de la llengua catalana i del procés de normalització».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.