algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
19°

Truyol (MÉS): «Palma no és una empresa, és la nostra ciutat, i defensarem la seva gent»

Imatge del Congrés de MÉS per Palma celebrat aquest dissabte. | Fotos: MÉS per Palma

El Congrés de MÉS per Palma, celebrat aquest dissabte al Casal de Can Alonso, ha servit per renovar la Coordinadora del partit a Palma, així com per aprovar les noves ponències Política i d'Organització. Segons el partit, la trobada ha servit per marcar clarament els objectius polítics i socials de la formació. El partit serà «una força indispensable» per a recuperar un govern progressista a Cort.

Segons Neus Truyol, «l'actual govern de la dreta i la ultradreta posa els interessos empresarials per damunt de les necessitats de la gent. MÉS per Palma és la garantia que els recursos públics estaran a l'abast i al servei de tothom, prioritzant la ciutadania i l'interès general per damunt del negoci privat. El PP governa per facilitar els interessos d'uns pocs, els de sempre. Fa feina perquè els grans hotelers i els promotors immobiliaris facin el seu agost a costa d'expulsar els veïnats dels seus barris».

«A MÉS per Palma posam la demanda d'un habitatge públic assequible davant els grans interessos immobiliaris; i un transport públic sostenible i de qualitat davant la congestió i el fum provocats pel vehicle privat. No volem més creuers, ni més massificació turística. Res del que proposa el PP ens ajuda a tenir una vida millor, tot el contrari. La dreta fa política per a una minoria privilegiada que s'omple la butxaca trepitjant el benestar de les famílies i el Medi Ambient. Palma no és una empresa, és la nostra ciutat, i defensarem la seva gent», ha assegurat Truyol.

La militància de MÉS per Palma ha expressat a través d'aquest Congrés la seva voluntat de convertir l'organització «en el punt de trobada de totes les persones que volen construir una Palma millor per a la seva gent». En aquest sentit, Truyol ha animat la ciutadania a participar en els moviments en defensa d'una vida digna: «Ara és el moment de fer sentir la vostra veu i de lluitar per una ciutat on tothom pugui viure amb dignitat i respecte. És hora de plantar cara a les dretes que ens governen. Per això és hora de defensar Palma, els palmesans i les palmesanes. Cada dia hem de ser més».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per menos mal, fa 12 dies
Seguro que esta señora no tiene problemas habitacionales.
Seguro que esta señora vive en un buen barrio de esta Palma que tanto ama.
Seguro que vive en un buen piso donde no falta nada y que para llegar a fin de mes no tiene problema alguno.
Así cualquiera. Yo y otros vivimos en un cuarto alquilado, pero dice que nos va a defender. Menos mal.
Valoració:-8menosmas
Per Pep, fa 12 dies
Està molt bé el que diu, sra. Truyol, molt d'acord. Així mateix, bona part dels seus votants, entre els que m'incloc, encara esperen les seves mesures concretes i valentes el temps que varen governar que mirin pels ciutadans de Palma en relació a aquesta massificació i turistificació a les que fa referència.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente